preparats per la diada

__de vuit a nou...
l'historiador Toni Raja ens explica què celebrem cada onze de setembre. Ens posa en antecedents i fa memòria.El Jordi Quintana aprova amb demà és festa a un grup d'arqueòlegs que ha descobert restes d'un hipopòtam prehistòric a Tarragona. Suspèn amb mandanga a les autoritats sanitàries espanyoles que promouen una campanya per calmar els temors de la grip A, quan són els que l'han promogut.
···el Jordi Vila ens parla del millor peix i el Ramon Prat s'estrena a "El primer cafè" parlant de salut i forma física. Cada dijous ens explicarà un perfil de persona diferent (paletes, barbers i perruqueres, oficinistes...) què s'ha de treballar en funció de l'ofici?
>>per descarregar-te la primera hora de "El primer cafè" (08-09h) fes clic aquí:
205(1).mp3

__de nou a deu...

el Jaume Ortínez ens apropa la figura de Miquel Ball, que avui rebrà el premi al compromís cultural que atorga Òmnium-Anoia cada deu de setembre. Amb la Sílvia Romeu parlem de com treballa ATLAS, l'entitat que rebrà el guardó aquest any, per fomentar una bon procés integrador de les persones nouvingudes.
Amb l'Anna Marsal i el Toni Cortés la fem petar a la taula de tertúlia, als 8 quilòmetres quadrats el Jordi Cuadras ens parla des de la benzinera del Mirasol i esmorza amb alguns transportistes.
Al post-it, la Montse Candàliga ens recomana les xerrades per persones en situació d'atur que es faran al centre IG-nova empresa i les exposicions al vestíbul de l'Ateneu Igualadí.
banda sonora d'avui:
 >>per descarregar-te la segona hora de "El primer cafè" (09-10h) fes clic aquí:
205(2).mp3