centres cívics, e-commerce i correfocs nudistes

(el primer cafè demana disculpes perquè el programa del 15 de setembre no es pot escoltar adeqüadament per internet)
__de vuit a nou...
el portaveu d'ERC a l'Ajuntament d'Igualada, Joan Torras, explica la moció que va portar el seu grup al ple municipal d'aquest dimarts sobre el suport a un referèndum d'independència.
El Jordi Quintana aprova amb bona nota, i li dóna el sí+sí sempre és no, a la gent de Llorenç del Penedès, que ha organitzat un correfoc nudista per protestar per la normativa europea que vol regular les activitats de foc. La gardènia, el suspès, és per la UEFA, que possibilita encreuaments entre un equip gran, com el Madrid, i el Zuric.
El Màrius Rossell, de Trilogi, entra a l'espai empresa parlant de comerç electrònic (per internet) i el Jordi Quintana ens descobreix el món de la microbiologia, amb microbis i virus!
>>per descarregar-te la primera hora de "El primer cafè" (08-09h) fes clic aquí:
cafe207(1).mp3
__de nou a deu...
el responsable de l'equipament cívic polivalent, Joan Sabater, ens explica com va la jornada d'inscripcions d'aquest nou equipament. A més a més, el Josep M. Vergés, de la UEA, i el Josep Casanovas, de la UBIC, la fan petar a la taula de tertúlia.I al post-it, la Montse Candàliga ens recomana les exposicions del vestíbul de l'Ateneu igualadí, i ens parla dels abonaments teatrals i les inscripcions als centres cívics municipals.
banda sonora d'avui:
>>per descarregar-te la segona hora de "El primer cafè" (09-10h) fes clic aquí:
cafe207(2).mp3


MusicPlaylistRingtones
Create a MySpace Music Playlist at MixPod.com