Igualada des de la muntanya del Pi, els maleducats i les bitlles catalanes

__de vuit a nou...
la regidora de cultura i festes de l'Ajuntament d'Igualada, Maria Enrich, ens explica com serà el futur museu de la premsa de Catalunya, que s'ubicarà a l'edifici de la Igualadina Cotonera.
El Jordi Quintana aprova amb bona nota, i li dóna el quina cara més maca que tens, a la revista Lecturas per haver publicat ja tres mil exemplars. La vida està plena de retrets, el suspès, és per un cas d'histèria viscut a Figueres: els comentaris de les famílies al voltant d'una nena que tenia la grip convencional, i que va quedar-se a casa, han fet que cent nens no anessin a l'escola durant dos dies.
El Jordi Cuadras fa ruta al voltant dels 8Km2 que té Igualada i ens parla des de.... (ara ho veurem!) i el Ramon Prat proposa el perfil d'una noia, de trenta-pocs anys, amb retensió de líquids a les caderes. Per eliminar-la proposta una sèrie de consells i recomana fer bicicleta.
>>per descarregar-te la primera hora de "El primer cafè" (08-09h) fes clic aquí:
__de nou a deu...
la presidenta del Club de bitlles Igualada, Montserrat Rosset, es felicita per la propera inauguració, dissabte, de les pistes de bitlles que hi ha a les comes. Des de les deu del matí s'hi faran competicions de bitlles catalanes. El Jordi Cuadras ens parla des de la muntanya del pi, i ens fa una fotografia de com es veu la ciutat a aquesta hora en aquest indret. El Francesc Vilaprinyó i l'Anna Marsal la fan petar al voltant de com som de respectuosos i ben educats arran d'un cas en què un empresari pretenia fer fora a un treballador per haver-lo insultat. El TSJC ho ha desestimat. (Notícia d'El Periodico).
Finalment, al post-it, la Montse Candàliga ens anota al post-it el club de lectura d'aquest dijous i el de la setmana vinent a la Biblioteca Central d'Igualada, la conferència: "repercussió en la salut i utilització deks recursos sanitaris en les dones que han patit violència de gènere" (aquest vespre, a dos quarts de vuit a la Biblioteca). Finalment ens porta l'intent de rècord Guiness de Castellolí: 12 hores de partides simultànies de 4 en ratlla gegant.
banda sonora d'avui:
>> per descarregar-te la segona hora de "El primer cafè" (09-10h) fes clic aquí: