concentració per un tren directe, la sala, ciclistes i transports urbans

__de vuit a nou...
parlem amb Pep Valls, l'impulsor d'una concentració que s'ha fet a través del facebook per reivindicar millors comunicacions amb el tren entre Igualada i Barcelona.
Avui...
 ··> Maria, els macarrons són massa salats (suspèn): el senador socialista Francisco Javier Sanz, per haver lloat els toros i haver insinuat que el maltractament es fa als castellers.
··> l'amanida era al punt de sal (aprovat): el conjunt d'investigadors tailandesos i nord-americans que han creat una vacuna que pot paliar els efectes de la sida.

El Jordi Baroja, de l'Agència Medi i Salut, ens destaca les ciutats saludable: Igualada forma part de la xarxa de ciutats saludables!
>>per descarregar-te el primer cafè (08.00-09.00h) fes clic aquí:cafe214(1).mp3

__de nou a deu...
dos dels responsables de la sala, el Toni Fusté i el Roc Aguilera, avancen alguna de les novetats de la festa d'inauguració que es farà demà a partir de les onze. La Mònica Solà, dels ciclistes urbans, la fa petar a la taula de tertúlia amb el Manel Elizari, responsable de tràfic dels transports urbans d'Igualada. Amb ells trobem diverses maneres de fer trajectes sostenibles per la ciutat.

I al post-it, la Montse Candàliga ens repassa tots els actes que ha preparat Fira d'Igualada per la fira multisectorial: espectacle de folklore i dansa demà a les set, amb un grup de Guimaraes,la presentació d'hereuets i pubilletes, l'outlet firal i la mostra d'entitats. A més aquest vespre hi ha la projecció de V.O.S. de Cesc Gay, festes al barri de Xauxa de la ciutat i el concert de Diego Paqué al bar "The Rock".
>>per descarregar-te el primer cafè (09.00-10.00h) fes clic aquí:cafe214(2).mp3
banda sonora d'avui: