firats, empren-t@, johann cruyff i graelles televisives

__de vuit a nou...
el gerent de Fira d'Igualada, Martí Marsal, valora positivament la 56ena edició de la Fira de setembre.
Avui...

··> se m'ha espatllat la nevera(suspèn): el central del Malaga CF. Wellington, pel seu joc brut durant el partit Malaga-Barça.
··> se m'ha caducat el iogurt (aprovat): el grup de científics que van descobrir més de 130 noves espècies animals i vegetals al Mekong (sud-est asiàtic). Han decobert entre d'altres una granota amb ullals que es menja ocells.

La Caterina Prat fa de periodista per un dia explicant com ha anat la inauguració de la sala, i el Jordi Quintana ens deixa en fora de joc parlant de qui pot ser el nou seleccionador català de futbol, Johann Cruyff!
>> per descarregar-te el programa des del teu ordinador (08.00-09.00h) fes clic aquí:cafe215(1).mp3

__de nou a deu...
l'Abel Ruíz, de Jove Cambra Igualada, ens explica el projecte empren-t@, que pretén aglutinar els emprenedors i intramprenedors de la comarca per fomentar l'activitat. L'Eva Ripoll i el Francesc Vilaprinyó la fan petar a la taula de tertúlia. L'Àngel Ruíz ens parla de "El aprendiz", "La huella del crimen", "Física o química", els "homenatges" televisius a Paquirri i la nova sèrie "Lie to me". I al post-it, la Montse Candàliga ens recomana la sessió inaugural de l'Auga i tots els actes que hi ha al voltant de la setmana gran.
>> per descarregar-te el programa des del teu ordinador (09.00-10.00h) fes clic aquí:cafe215(2).mp3
banda sonora d'avui
"Always have, always will" (Ace of base)
"Passen" (Whiskyn's)