el primer primer cafè!

__de vuit a nou...
el president de la Unió de Botiguers i Comerciants d'Igualada, Jordi Martínez, i el seu gerent, Jovan Trisic, han fet una bona valoració de la 26a botiga al carrer.
El Jordi Quintana aprova amb bona nota, i li dóna el color blau, a Zlatan Ibrahimovic per haver marcat un gol amb la panxa amb Suècia i complicar les coses al Portugal de Cristiano Ronaldo. El rosa, el suspès, és per Diego Armando Maradona i la manera com gestiona la banqueta de la selecció argentina.

>>per descarregar-te la primera hora de "El primer cafè" (
08-09h) fes clic aquí: 202(1).mp3

__de nou a deu...
el vice-president del Club Natació Igualada, Antoni Gassol, ens ha recordat la història de les piscines del Molí Nou. l'Eva Ripoll i el Jordi Marcé han tornat amb ànims de les vacances i a més d'abordar el debat sobre la prostitució al carrer, expliquen la viabilitat dels propòsits d'estiu.
L'Àngel Ruíz ens fa escoltar la tele parlant d'una bona sèrie d'aquest estiu: "Weeds" a més d'explicar-nos les novetats de la temporada: "240 el nen clònic" i "Arròs covat" dues sèries que començaran només per internet i que es veuran després per "TV3" i el "C33". "El día después" torna a Canal + i "True blood" s'estrena a Cuatro. A més a més ens explica com està la guerra del futbol a la tele i ens explica la relació entre la potent HBO nordamericana i José Luís Moreno.
Al post-it, la Montse Candàliga ens recomana les xerrades per persones en situació d'atur que es faran al centre IG-nova empresa i les exposicions al vestíbul de l'Ateneu Igualadí.

banda sonora d'avui:
"Lovesomeday"(Bruce Springsteen)
"Please don't leave me" (Pink)
"Quan et miro als ulls" (Dept)


>> per descarregar-te la segona hora de "El primer cafè" (
09-10h) fes clic aquí: 202(2).mp3


MusicPlaylistRingtones
Create a MySpace Playlist at MixPod.com