viatgem en el temps

__de vuit a nou...
el gerent del Teatre de l'Aurora, Oscar Balcells, ens apropa el cartell del teatre per aquesta tardor, encapçalat per "La Silibararera" (Cia. el Nacional no ens vol). El Jordi Quintana aprova amb bona nota, i li diu anar en cotxe a la BBC, per descobrir unes rates gegants mentre rodaven un documental a Papua Nova Guinea. Suspèn a la selecció espanyola de bàsquet per la seva derrota contra Sèrbia. Li dóna la categoria d'anar a peu.

··········
El Magí Puig ens passeja per AQUALATA i ens revela els secrets de les places i carrers. Avui, la plaça de l'Ajuntament. La Sara Martín es connecta a la xarxa de la comarca i ens presenta el bloc del Joan Vilaseca: mésquecastells.També anem per primera vegada a l'hort de El primer cafè. L'Anícia Tardà, d'Agro Igualada, es fa càrrec d'un terreny que hi ha a prop del riu Anoia. Cada setmana coneixarem en quin estat es troba!

>>per descarregar-te la primera hora de "El primer cafè" (08-09h) fes clic aquí:
cafe203(1).mp3

__de nou a deu...
el tècnic de patrimoni arqueològic de l'Ajuntament de Capellades, Raül Bartrolí, ens explica totes les novetats de l'Abric Romaní, al capelló de Capellades. Han trobat una desena de noves llars de foc i una quinzena de negatius de fusta de neandertals. A més a més, ja preparen el museu arqueològic de Catalunya.

La tertúlia d'aquest dimarts la fem amb la gerent de l'Ateneu Igualadí, Francina Cirera, i la tècnica d'educació de l'Ajuntament d'Igualada, Josefa Morón. Començant per la necessitat del govern central d'ingressar 25.000 milions d'euros, parlen del funcionariat i dels impostos i de l'afluència al teatre.

banda sonora d'avui:
"Love generation"(Bob Sinclairwww.bobsinclar.com)
"Llamando a la Tierra" (M-Clan)
"Change" (Daniel Merriweather)

>> per descarregar-te la segona hora de "El primer cafè" (09-10h) fes clic aquí:
cafe203(2).mp3


MusicPlaylistRingtones
Create a MySpace Playlist at MixPod.com