TIC, comerç i els orígens del bàsquet

__de vuit a nou...
felicitem a la directora d'Anoia Diari, l'Anna Marsal, pel primer aniversari del diari digital de la comarca.
Avui...

··> se m'ha acabat la tinta de la impressora (suspèn): el govern de la generalitat per haver demanat un conjunt d'informes que han resultat inútils.
··> tinc sis gelats al congelador (aprovat): Sultan Kosen, l'home més alt del món, que fa 2'47 i està passant per un moment complicat a causa de la seva malaltia.

El Jaume Caterineu entra a l'espai empresa parlant de la comissió TIC Anoia i de la seva jove empresa Ubiquat, dedicada a treballar per una millor eficiència empresarial a partir de les noves tecnologies. El Jordi Quintana ens parla del curiós origen del bàsquet, en principi és veritat, però sinó, és ben trobat!


__de nou a deu...
el gerent de la Unió de Botiguers i Comerciants d'Igualada, Jovan Trisic, ens parla de l'outlet firal que es farà aquest dissabte, i ens explica com anirà la Tòmbola solidària que permetrà crear una escola a l'Índia. L'Àngels Chacón i el Josep Casanovas la fan petar a la taula de tertúlia sobre els informes, inútils, que ha tret a la llum la Generalitat.

Al post-it, la Montse Candàliga ens recomana el seminaria de la UEA, el club de lectura i el recital de poemes que paranoia accions ha preparat per demà a dos quarts de nou del vespre a l'Ou com balla.