Ràdio 2.0, conducció eficient i els secrets més ben guardats de la cuina!

__de vuit a nou...

El Jordi Quintana aprova amb bona nota, i li diu tinc un lluç a la nevera, al CESIC, per haver avançat molt en el coneixement dels mosquits: per què piquen? a qui? com es pot evitar el traspàs de malalties infeccioses? Al dolent li diu torna'm-el a donar, Josep Ma., i és pels casos de violència de nens cap als seus pares, que ha tret a la llum la fiscalia. La Sara Martín ens apropa el bloc del Marcel·lí Carbonell, el Magí Puig ens recorda la història del Pg. de les Cabres a l'AQUALATA i l'Anícia Tardà ens alerta de la massacre que han fet els ocells als enciams de l'hort.


>>per descarregar-te la primera hora de "El primer cafè" (08-09h) fes clic aquí: CAFE211(1).mp3
__de nou a deu...
el professor d'autoescola, Robert Martínez, ens dóna alguns consells per ser més eficients al volant. El Robert, juntament amb d'altres professionals de l'autoescola Poble Sec, impartirà el curs de conducció eficient en motiu de la setmana de la mobilitat sostenible.
La Josefa Morón i la Carlota Martí la fant petar a la taula de tertúlia, davant la crescuda de joves que agradeixen als seus pares, reflexionen sobre els comportaments en l'esfera pública i privada, els rangs d'autoritat, etcètera. Finalment, el Cinto del cafè de l'Ateneu ens dóna alguns consells per la cuina: com podem fer boles de formatge o de patata? de quina manera s'impedeix que un bistec al punt deixi anar sang?

I al post-it, la Montse Candàliga ens parla de la conferència "Catalunya 2.0" que farà el president del Parlament de Catalunya, Ernest Benach avui a les vuit a l'Aurora.


banda sonora d'avui:


>>per descarregar-te la segona hora de "El primer cafè" (09-10h) fes clic aquí:cafe211(2).mp3


MusicPlaylistRingtones
Create a MySpace Playlist at MixPod.com