bona cara a la mort, el disseny MUNICH i el Cuadras se'n va al cementiri

__de vuit a nou...
la Josefa Moron ens parla de fer bona cara a la mort, aquest vespre serà al centre cívic de Fàtima en una conferència. Avui...
··> la ràdio, la tele i internet són uns grans invents (aprova): el descobriment de l'estrella més llunyana i antiga de l'univers. Va explotar a un nivell equivalent a 30.000 quintilions de bombes atòmiques.
··>  (suspèn):el nombre flagrant de notícies relacionades amb la corrupció.
L'Alfons Ferrer, un usuari habitual de l'Hispano, ens explica els canvis que hi ha avui a les línies d'autobús. El Jordi Cuadras ens parla des del cementiri vell d'Igualada, el Cinto, del cafè de l'Ateneu, ens ensenya a cuinar les castanyes i moniatos, i el Ramon Prat ens avisa que cal cuidar la zona dels isquiotibials.
>>per descarregar-te el primer cafè (08.00-09.00h) fes clic aquí:cafe237(1).mp3
__de nou a deu...
el cap de màrqueting de l'empresa Munich ens explica com fan servir el disseny. Ha rebut recentment el premi a la gestió del disseny 2009 que organitza Cambra de Comerç. El Jordi Cuadras parla amb el Gustavo Cruz, encarregat del cementiri vell, i l'Anna Marsal i el Toni Cortés la fan petar a la taula de tertúlia. Al final del programa, la Montse Candàliga ens apropa el recital de poesia del David Castillo que organitza paranoiaaccions a dos quarts de nou a l'Ou com balla.

>>per descarregar-te el primer cafè (09.00-10.00h) fes clic aquí:cafe237(2).mp3
banda sonora del dia: