les cares del zoom, Antoni Puigvert, Ramon Felip i naps contra carbasses

__de vuit a nou...
el director del Zoom, Jordi Comellas, ens apropa la figura dels guardonats d'aquest any al festival. Antonio Ozores, Mariví Bilbao i Aida Folch. Avui...
··> un i un són dos, dos i un són tres, tres i un són quatre (aprova): Juanma,Nagore,Iñigo,Borja Gómez,Anarube,Rubén Sanz,Ernesto,Jeremy,Sergio Mora,Béjar,Caramelo,Cascón,Borja i Bravo, els jugadors de l'Alcorcón.
··> dos i un són tres, tres i un són quatre (suspèn): Dudek,Arbeloa,Metzelder,Albiol,Drenthe,Diarra,Guti,Gago,Granero,Marcelon, Van der Vaart,Raúl, V.Nistelroy i Benzema. Els galàtics, per encaixar quatre gols d'un segona B.
El Ramon Felip, de la Unió Empresarial, entra a l'espai empresa i ens apropa la situació de les empreses a la comarca i el Jordi Quintana ens explica l'origen del Halloween.
>>per descarregar-te el primer cafè (08.00-09.00h) fes clic aquí:cafe236(1).mp3
__de nou a deu...

l'articulista Antoni Puigvert parla del desconcert actual, una pinzellada de la conferència que farà aquesta tarda a la Biblioteca. A més, parlem amb la Montse, que està comprant a la parada de l'Eva Sellés, i l'Àngels Chacón i el Josep Casanovas la fan petar a la taula de tertúlia. I al final del programa, la Montse Candàliga anota al post-it la pantalla oberta de demà a les 20.00h a la sala de socis de l'Ateneu (curts de videocreació) i el cinefòrum de demà "Oro Negro" a l'espai cívic centre en motiu de l'octubre solidari.
>>per descarregar-te el primer cafè (09.00-10.00h) fes clic aquí:cafe236(2).mp3
banda sonora del dia:
"L'home del temps" (Filippo Landini)
"Calm down dad" (Helen Love)