globus de primera, köök, l'altra cara de Newton i el plató de l'Amèrica

__de vuit a nou...
el pilot de globus igualadí, Carles Lladó, ens explica com va aconseguir el primer lloc del campionat de Catalunya de globus. Avui...
··> llaura llaura pagès que la terra no és erma (aprova): el darwinopterus, un rèptil volador de fa 220 milions d'any que han descobert a la Xina.
··> posi'm un croissant, però que no sigui dur (suspèn): les crítques, injustificades segons el Quintana, dels argentins cap a Leo Messi.
L'Alba Osuna ens parla de la importància que té la imatge de marca, també per les PIMES, i ens apropa la seva empresa Köök. El Jordi Quintana ens apropa les excentricitats del científic Isaac Newton. En principi és veritat, però sinó, és ben trobat!
>>per descarregar-te el programa al teu ordinador (08.00-09.00h) fes clic aquí:cafe226(1).mp3
 __de nou a deu...
el director de l'Hotel Amèrica, Carles Carol, ens explica com van els rodatges que es fan a l'Amèrica. L'hotel és el plató de nombroses pel·lícules, anuncis i videoclips. L'Àngels Chacón i el Jordi Quintana la fan petar a la taula de tertúlia sobre les fusions de caixes i els recursos de R+D. Finalment, al post-it, la Montse Candàliga ens recomana "Barakat" (pantalla oberta a l'Ateneu, a les 20.00h), també el taller "pensar sobre déus" que es farà demà a l'Ateneu i les presentacions literàries de paranoia accions sobre la setmana tràgica.
>>per descarregar-te el programa al teu ordinador (09.00-10.00h) fes clic aquí:cafe226(2).mp3
banda sonora d'avui: