Guillén: de l'estic al pinzell, esoterisme amb l'Aurora,

__de vuit a nou...
el pintor igualadí (i ex jugador d'hoquei) Jordi Guillén ens explica els secrets de la seva pintura. Avui...
··> posi'm mig quilo de mongeta tendra, tres unces de pernil dolç i un petricó de vinagre (aprova):Bienvenutti Lettuni, un jove congolès, de quinze anys, que entrarà al món del bàsquet perquè medeix 2'24m.
··> no t'emportis el càntir que després m'agafa set (suspèn): el virus FIFA, que fa que les seleccions deixin secs de jugadors els clubs de futbol.
El Magí Puig ens explica per què la festa major d'Igualada se celebra per Sant Bartomeu, l'Anísia Tardà ens explica com plantarà les cols i la Sara Martín ens connecta al bloc de la Cora Muntané (avions de paper)!
>>per descarregar-te el programa al teu ordinador (08.00-09.00h) fes clic aquí: cafe225(1).mp3
__de nou a deu...
la tarotista Aurora ens parla de les supersticions aquest dimarts i 13. El portaveu del grup municipal de CiU a l'ajuntament d'Igualada, Marc Castells, respon les preguntes dels oients i la Josefa Moron i la Carlota Martí la fan petar a la taula de tertúlia. Finalment, al post-it, el Jordi Cuadras ens recorda les exposicions que hi ha en marxa a la ciutat. "La pintura com a hobby" s'acaba aquest diumenge, "Cultura-cultures" aquest dissabte. Ens recorda també el taller de la memòria, que es farà a l'Ateneu de dijous a dissabte.
banda sonora d'avui:
"Instant perdut" (Dept)
>>per descarregar-te el programa al teu ordinador (09.00-10.00h) fes clic aquí:cafe225(2).mp3


MusicPlaylistRingtones
Create a MySpace Playlist at MixPod.com