jocs de tot el món, de quina manera un jueu convertit va ajudar a les adoberies al sXIII, polítics 2.0 i kits cap a Filipines

_de vuit a nou...
la Sílvia Grados, de Creu Roja Anoia, ens explica quins jocs hi ha a la ludoteca aquesta setmana. Són d'arreu del món i s'hi pot jugar cada dia de dos quarts de sis a set.
Avui...
··> que la força t'acompanyi (aprova): Elizabeth H. Blackburn, Carol W. Greider i Jack W. Szostak. Premis nobel de medicina per haver descobert la telomerasa, una ensima que evita el desgast cel·lular en la reproducció de les cèl·lules. 
··> la creu (suspèn):
El Magí Puig ens descobreix secrets molt interessants del carrer Sant Bartomeu, la Sara Martín parla amb l'Elisabet Serra del bloc que té el col·lectiu el dit i l'Anísia Tardà ens explica l'actualitat de l'hort radiofònic: ha d'anar tapant els calçots, plantarà alls i cultivarà espinacs a l'estil tradicional: coberts de palla humida!
>>per descarregar-te el primer cafè (08.00-09.00h) fes clic aquí:221 (1).mp3 
__de nou a deu...
La Natàlia Anguera, d'Acció Contra la Fam, ens explica com arriba gran part del material que es prepara a Igualada a la zona de Filipines afectada per la tempesta tropical Ketsana i el tifó Parma. El Jordi Riba, de l'entesa, és el polític 2.0 d'avui i respon les preguntes dels oients, i el Jordi Marcé i la Josefa Moron la fan petar a la taula de tertúlia. Votaríeu entre setmana?
>>per descarregar-te el primer cafè (09.00-10.00h) fes clic aquí:cafe221(2).mp3
banda sonora d'avui: