fem gatzara, anem a la xarxa, el Francesc Solà fa de periodista i pensem la primera endevinalla!

__de vuit a nou...
l'Ingrid March ens parla del canvi de local que ha fet la Coral Infantil Gatzara. De la Travessia Sant Magí, a l'espai Cívic Centre.Avui...
··> la M.Lluïsa m'ha fet bacallà amb samfaina, el posaré en un tupper, me'l menjaré per sopar (aprova): el Red Bull Air Race celebrat ahir a Barcelona.
··> creu (suspèn):tots els atacs a mares, dones i entre joves que s'han produït recentment. El Francesc Solà fa de periodista per un dia explicant com va anar el ball de la gent gran, i el Jordi Quintana destaca el Regal Barça, que ha guanyat la Supercopa d'Espanya.
>> per descarregar-te el programa al teu ordinador (08.00-09.00h) fes clic aquí:cafe220(1).mp3
__de nou a deu...
l'Agustí Coll, de la Xarxa, ens explica com anirà la programació d'aquest any de la Xarxa. L'Anna, dels Fruits Secs Anna del Mercat de la Masuca, ens ensenya a fer carquinyolis i l'Eva Ripoll i el Francesc Vilaprinyó la fan petar a la taula de tertúlia sobre la crisi i la conciliació familiar i laboral. L'Àngel Ruíz ens parla de Friends, que anirà a la gran pantalla, de Gran Hermano, que s'acaba! i de tota l'actualitat televisiva. Al post-it, la Montse Candàliga ens recomana la conferència que l'Arcadi Oliveres, de justíica i pau, farà avui a l'AUGA.
>> per descarregar-te el programa al teu ordinador (09.00-10.00h) fes clic aquí:cafe220(2).mp3
banda sonora:
"Sweet Dreams"(Beyoncé)


MusicPlaylistRingtones
Create a MySpace Playlist at MixPod.com


MusicPlaylistRingtones
Create a MySpace Playlist at MixPod.com