sostres castellers, cançons per TV3,

__de vuit a nou...
el segon cap de colla dels Moixiganguers d'Igualada, Pau Mestre, explica com va anar l'actuació que van fer els morats a Montserrat (5d7,3d7ps, 4d7a) i ens prepara per la diada d'aquest diumenge a Igualada.

Avui...
··> bon dia tardor, bon dia bon dia, bon dia senyor rector (aprova): les iniciatives fetes per la NFL (lliga de futbol americà d'EUA) per combatre el càncer de mama.
··> la Maria Lluïsa ja no em motiva, ara trucaré a la Maria Mercè (suspèn): la confusió que hi ha hagut a Las Vegas en què uns nens s'han pres com un ninot un cadàver.
La Montserrat Planell ens explica com va anar La infanticida i Germana Pau d'aquest dissabte a l'Ateneu i el Jordi Quintana destaca el gol del Sunderland marcat amb una pilota de platja!
>> per descarregar-te El primer cafè (08.00-09.00h) al teu ordinador, fes clic aquí:  cafe229(1).mp3

__de nou a deu...
el cantant de Terratombats, Ricard Carles, ens explica com va anar el rodatge d'un petit vídeo que versiona "Com el Far West no hi ha res" de La Trinca. Sortirà d'aquí a un mes al programa que busca cantants que interpretin La Trinca. El Francesc Vilaprinyó i l'Eva Ripoll la fan petar a la taula de tertúlia i l'Àngel Ruíz ens fa escoltar la tele amb "Medium", que torna a Cuatro aquest dijous, les fotografies de Marge Simpson a la Playboy, l'èxit de FlashForward i els guardonats als Ondas (Jorge Javier Vázquez, Fama o Madrileños por el mundo). Al post-it, la Montse Candàliga ens recomana la conferència de l'AUGA, que celebra el seu 15è aniversari, la xerrada sobre la situació de l'aigua al món (20.00h - Espai Cívic Centre en motiu de l'octubre solidari) i les escapades literàries de la Carmel·la Planell.
>> per descarregar-te El primer cafè (09.00-10.00h) al teu ordinador, fes clic aquí:cafe229(2).mp3
banda sonora:
"Ayo Technology" (Milow)

"Wa Yeah" (Antònia Font)
"Animal Instinct" (Cranberries)


MusicPlaylistRingtones
Create a MySpace Music Playlist at MixPod.com