AUGA, qui era la Mamita? l'Espígol i cols amb orugues!

__de vuit a nou...
felicitem al director de l'Aula d'Extensió Universitària per la Gent Gran d'Igualada, Magí Puig, quan es celebra el 15è aniversari de l'AUGA.
Avui...
··> digues-me com et dius i la vida et somriurà (aprova): per l'ESO (Organització Europea per la investigació Astronòmica) que ha descobert 31 nous planetes de fora el sistema solar.

··> la propera vegada que m'aixafis un acudit meu m'enfadaré (suspèn):el cas Raúl Tamundo del RCD Espanyol.

La Sara Martín es passeja pel bloc "Tempus fugit" del Xavi Àvila, el Magí Puig ens explica qui era la famosa Mamita d'Igualada passejant pel carrer Custiol i l'Anícia Tardà comença a prendre mesures per combatre enemics de l'hort radiofònic: el fred i les orugues.
>>per descarregar-te el primer cafè (08.00-09.00h) fes clic aquí:cafe230(1).mp3

__de nou a deu...
la directora de l'escola bressol l'Espígol, Núria Hola, ens explica com són els primers dies a la nova llar d'infants, el portaveu d'ERC a l'ajuntament d'Igualada, Joan Torras, respon les preguntes dels oients i la Josefa Moron i la Carlota Martí la fan petar a la taula de tertúlia, i la Montse Candàliga ens apropa la mostra que s'obre avui al vestíbul de l'Ateneu: "la tardor del cigronet", també les fotografies de la fundació Campaner, el comerç just i la llibreria solidària que serà a la Sala d'exposicions fins el 8 de novembre, i la pantalla oberta de demà a l'Ateneu recordant a Joan Amades.
>>per descarregar-te el primer cafè (09.00-10.00h) fes clic aquí:cafe230(2).mp3
banda sonora del dia:
"Open your heart" (Big world i Gerald)