torre de set morada, com anar ben vestits, per què canviem l'hora? i els sons de la tele

__de vuit a nou...
felicitem al segon cap de colla dels Moixiganguers d'Igualada, el Pau Mestre, l'endemà d'aconseguir carregar la primera torre de set morada.
Avui...
··> un gratacel de sucre sobre un mar de petxines (aprova): el conjunt d'empreses que vol enviar un robot a la lluna amb la paraula CAT gravada a les rodes.
··> m'he trobat un robot al voral de la carretera. No el toquis, no sigui cas que et mossegui (suspèn):la decisió d'acabar amb els donuts de bar. A partir d'ara aniran envasats.
El Jordi Quintana destaca Seidou Keita, que va aconseguir un hattrick contra el Saragossa ahir amb el Barça, i la Susanna Maldonado ens visita per parlar-nos de moda i de com tenir una bona imateg.
>>per descarregar-te el primer cafè (08.00-09.00h) fes clic aquí:cafe234(1).mp3
__de nou a deu...
el meteoròleg Albert Borràs ens explica avui quines són les raons que ens fan retrassar una hora a l'hivern i avançar-la a l'estiu. L'Eva Ripoll i el Francesc Vilaprinyó la fan petar a la taula de tertúlia i l'Àngel Ruíz ens parla de sèries que duren poc, per exemple "De repente, Los Gómez", de Telecinco que ja s'ha cancel·lat. També ens explica com serà "Mamá tú no mires", a Antena Neox i del polèmic cas de càmera oculta ocorregut al Japó, que ha causat un estat de shock al protagonista. Acaba explicant els partits de futbol, es podran veure pel mòbil.
>>per descarregar-te el primer cafè (09.00-10.00h) fes clic aquí:cafe234(2).mp3 
banda sonora del dia: