històries de por, els ocells igualadins i la participació ciutadana

__de vuit a nou...
el conta-contes Albert Estengre ens explica les històries sobre la nit dels difunts, la nit de l'1 de novembre. Avui a les 19.30h serà a la Biblioteca explicant contes de vampirs, bruixes i apareguts. Avui...
··> dame una O, dame una E, dame una A, OEÀ (aprova): el diari El mundo, que fa vint anys!

··> que boniques són les flors amb la seva olor després de ploure (suspèn): un seguidor del Botev búlgar, per ensenyar el cul a l'afecció del CSK Sofia en un partit de futbol. Estarà a la presó durant tres mesos.
Llegim llibreria ens apropa una nova proposta literària i sortim als afores d'Igualada amb la Sara Orgué coneixent els ocells dels parcs igualadins.
>>per descarregar-te el primer cafè (08.00-09.00h) fes clic aquí:cafe233(1).mp3
__de nou a deu...
la regidora de relacions ciutadanes de l'Ajuntament d'Igualada, M.Àngels Gabarró, ens explica com funcionen els consells de districte de la ciutat. A més a més, l'Antonio Molina ens recomana la millor vedella per fer amb bolets i el David Canto ens presenta la seva sessió matinal de cinema! El Pep Elias i la Teresa Miret la fan petar a la taula de tertúlia: cinema en català, consum individual i col·lectiu, i el cas Millet. Finalment, la Montse Candàliga repassa tots els actes del cap de setmana al post-it.
>>per descarregar-te el primer cafè (09.00-10.00h) fes clic aquí:cafe233(2).mp3
banda sonora del dia: