cafè amb el president del Parlament, Ernest Benach

__de vuit a nou... 
la somelier igualadina Sònia Ferran, del restaurant Kan Bakus, ens explica com fer un bon gintònic. Va ser l'encarregada d'inaugurar una sessió de tasts a l'Empordà.
··> uno y uno son dos, dos menos dos son cero, cero patatero (aprova) un grup de científics que s'han proposat descobrir l'evolució que ha fet el sistema genètic de totes les espècies.
··> Ooooooh! (suspèn) Cristiano Ronaldo. Se li ha allargat un mes la lesió.
El Jordi Cuadras ens parla des de les pistes d'escalèxtric que hi ha a Cal Carner, en el si de l'onzè campionat d'espanya d'eslot.Aquest matí fem el cafè amb el president del parlament de Catalunya, Ernest Benach. Avui és a la ciutat per visitar l'Acadèmia Igualada en unes jornades de proximitat amb els nens. Es connecta al twitter del programa, parlem de la situació a la comarca, d'estats d'ànim i desafecció política i ens explica tot el que sap de la ciutat.
>>per descarregar-te el primer cafè (08.00-09.00h) fes clic aquí:cafe242(1).mp3
 __de nou a deu... 
El Jordi Vila ens parla del millor marisc del dia, en concret de la closca , i destaca la navalla de pulmó, capturada per submarinistes. El Ramon Prat ens explica de quina manera s'ha de córrer per fer salut amb l'esport, i avui el nostre xef, el Cinto del cafè de l'Ateneu, convida a la Glòria, del restaurant Xarops. Tots dos ens revelen els secrets de la bona cuina en el sí de la setmana del cigronet de l'Alta Anoia. El Jordi Cuadras continua fent voltes sobre un cotxe d'escalèxtric i la Montse Candàliga ens convida a totes les projeccions del dia del Zoom, a la sessió de contes al voltant del cigró i una exposició de gravats a Capellades.
>>per descarregar-te el primer cafè (09.00-10.00h) fes clic aquí:cafe242(2).mp3 




banda sonora del dia
"Reckless" (Africa Bambaataa) 
"The hardest" (Coldplay)
"No sé donde voy" (El sueño de morfeo) 
"La ratafia, ai Maria" (Terratombats) >nou videoclip del grup anoienc<<