Josep Anglada(PxC), la modernització agrícola, un home del futur i el Joan de Ventdelplà

__de vuit a nou...
el president de Plataforma per Catalunya, Josep Anglada, assegura que es volen presentar a les properes eleccions municipals de la ciutat.Avui...
··> hi ha una cuca de llum a la finestra, agafa-la que la faré servir per anar als lavabos a les nits(aprova): la descoberta del genoma del meló, molt similar al dels homes.
··>la M.Mercè m'ha dit que s'hi torno a parlar amb la M.Lluïsa no voldrà saber res de mi(suspèn):Mano Ginobili, jugador dels Sant Antonio Spurs de bàsquet, que va caçar una rat-penat i ha rebut les crítiques de protectores d'animals i pot patir la ràbia.

El Josep M.Tribó, d'Agro Igualada, entra a l'espai empresa parlant de les innovacions al món agrícola. I el Jordi Quintana ens explica la història d'un home que va venir del futur, el John Titor, provinent del 2030. A l'any 2000 va entrar en contacte amb el present.
>>per descarregar-te el primer cafè (08.00-09.00h) fes clic aquí:cafe241(1).mp3
__de nou a deu...
parlem amb l'actor Pep Planas, que presentarà la gala d'obertura del Zoom aquesta tarda a l'Ateneu. L'Eva Sellés ens parla des del mercat de la masuca, la Montse Sanou i l'Àngels Chacón la fan petar a la taula de tertúlia i la Montse Candàliga ens apropa tota l'actualitat cultural del dia.
>>per descarregar-te el primer cafè (09.00-10.00h) fes clic aquí:cafe241(2).mp3
banda sonora del dia:
"Voyage voyage" (Kate Ryan)
"Every breath you take" (The Police)
"Maria" (Strombers)


MusicPlaylistRingtones
Create a MySpace Playlist at MixPod.com