cop d'ull al REC.0, Carles Prat, Irene Tarrés, moda i repàs del clàssic

__de vuit a nou...
una de les impulsores del REC.0, Cristina Domènech, ens valora l'èxit de la primera edició d'aquesta iniciativa. Avui...
··> vaig a comprar sabó, no n'hi havia i he comprat Ariel(aprova): Ibrahimovic, per marcar contra el Madrid.
··> passi passi que veurà el piset, però oju! No t'enduguis cap canelobre(suspèn):els segrestadors de tres cooperants catalans a Mauritània.
El Jordi Quintana destaca el tenista Nicolai Davydenko, guanyador de l'open de Londres. A més, la Susanna Maldonado ens explica què podem fer per millorar la nostra imatge a través de diversos complements en funció de la nostra silueta.
>>per descarregar-te el primer cafè (08.00-09.00h) fes clic aquí:cafe259(1).mp3
__de nou a deu...
el guanyador del premi Paquita Madriguera de composició musical, Carles Prat, ens explica com va fer compondre "Cançó d'un enamorat" i l'Irene Tarrés, guanyadora del premi Joan Llacuna, ens explica com va escriure "Murs de clàquel". L'Eva Ripoll conversa amb Francesc Vilaprinyó i l'Àngel Ruíz ens apropa les experiències del Barça-Madrid des dels cinemes, pensant en el 3D, les últimes propostes de Cuatro: "El encantador de perros" i "¡Vaya tropa!" (amb Arturo Valls i Cristina Urgel). A més ens explica de quina manera Antena 3 reeditarà "Farmacia de Guardia" per celebrar els 20 anys de la cadena.
>>per descarregar-te el primer cafè (09.00-10.00h) fes clic aquí:cafe259(2).mp3
banda sonora del cafè 30/11/09:
"Sitting down here" (Lene Martin)