un tren més ràpid, nova gestió de préstec a la biblioteca i la història de Sta. Maria

__de vuit a nou...
la directora de la Biblioteca central d'Igualada, Teresa Miret, ens explica el nou sistema informàtic (Millenium) que permetrà endur-se 30 obres en préstec. Avui...
··> una albergínia amb molt bon aspecte em va dir bon dia quan passava pel carrer. no sé si era molt educada, volia tema o m'havia pres massa cubalibres (aprova): Leo Messi, pilota d'or per la revista France Futbol amb la major puntuació de la història.
··> una múrgula encesa m'ha tirat un improperi. Quina barra (suspèn):Tiger Woods, el tennista va tenir l'accident de cotxe perquè la seva dona l'empaitava amb un pal de golf després d'enganxar-lo amb una altra dona.
L'Anícia Tardà ens regala els enciams de l'hort que ja estan a punt! Preguntem: com prepares les amanides?
__de nou a deu...
el Francesc Farrés, de l'associació d'amics del tren d'Igualada, ve a presentar-nos l'estudi que ha fet l'entitat segons el qual el trajecte del tren Igualada-Barcelona podria reduir-se fins a un quart d'hora. A més, fem tertúlia amb la Josefa Moròn i el Ferran X.Fernández, i la Montse Candàliga ens apropa la cultura per aquests dies a la ciutat: jam session al Hot Blues d'Igualada (avui a les 22.00h) i xerrades a la biblioteca (fulgentia-19.30h), l'ús correcte de medicaments (demà a les 17.00h). 
banda sonora del cafè 01/12/09:
"Girls just want to have fun" (Cyndi Lauper)