Gabriel Castellà, guarderies express i el centre d'atenció a les drogodependències

__de vuit a nou...
coneixem la "guarderia express" Minuts Menuts la Montserrat Montrabeta, tècnica d'acció social de l'Ajuntament d'Igualada, ens explica com. Avui...
··> cómpreme 20 tochanas, dos sacos de rápido, uno de porland y una pistola de griffi para las juntas (aprova):el tauró que va mossegar a la seva parella i gràcies a això va poder parir.
··> la tia Angeleta menja ensaïmades, però abans espolsa el sucre, el deixa en un tupper, servirà per fer la neu del pessebre (suspèn):Francisco Camps, per haver dit a Ángel Luna(PSPV) "li encantaria agafar una furgoneta, venir de matinada a casa meva i que al matí aparegués bocaterrosa en una cuneta." 
L'Isabel Casas ens llegeix un llibre, la Míriam Porras ens omple el dipòsit del cotxe i ens prenem una píndola amb la Lídia Toribo, coordinadora del Centre d'Atenció a les Drogodependències de l'Hospital d'Igualada i la Teresa Felipe, treballadora social del centre.

>>per descarregar-te el primer cafè (08.00-09.00h) fes clic aquí:cafe248(1).mp3
__de nou a deu...
la néta de l'il·lustre igualadí Gabriel Castellà i Raich, la Joana Castellà, ens recorda la figura del seu avi el dia en què se li farà un homenatge en motiu dels 50 anys de la seva mort (19.00h - Museu Comarcal). La Montse Sanou i el Jordi Marcé la fan petar a la taula de tertúlia i la Montse Candàliga ens anota tota l'actualitat cultural del dia al pos-it del programa.

>>per descarregar-te el primer cafè (09.00-10.00h) fes clic aquí:cafe248(2).mp3
banda sonora del dia: