treballs a l'avinguda de Catalunya, per una vegueria pròpia, consells de moda i les curiositats de la tele

__de vuit a nou...
el regidor de mobilitat i obres públiques de l'Ajuntament d'Igualada, Xavier Figueras, ens explica les afectacions que tindrà als carrers del polígon les obres d'asfalt al voltant de l'avinguda Catalunya. Avui...
··> hi ha un bassal d'aigua al davant de l'armari. No et preocupis que ara passo el "motxo", se m'ha rebentat una canonada mentre penjava un quadre de la tia Angeleta. Aaah!(aprova):un poble italià que ha autortizat l'ús de segons cognoms entre els seus habitants per evitar confusions. A partir d'ara s'autoritzarà l'ús de motius (de cal...).
··> he inventat la sopa d'all, ara vaig per la de ceba i després provaré amb la de sípia amb pèsols(suspèn):la possibilitat d'emetre ultrasons que només poden sentir els menors de 25 anys per evitar el "botellón".
El Jordi Quintana destaca avui el boxejador Pacquiao per aconseguir set títols en set pesos diferents i la Susanna Maldonado ens recomana que la roba sigui una mica més llarga que la part més ampla dels braços, les cames o la cintura, per aconseguir una millor harmonia.
>>per descarregar-te el primer cafè (08.00-09.00h) fes clic aquí:cafe249(1).mp3
__de nou a deu...
el director general de publicacions Anoia, Francesc Puertas, explica per què es demana, des de la plataforma Vegueria Pròpia, la creació d'una vegueria entre L'Alt i el Baix Penedès, l'Anoia i el Garraf.L'Eva Ripoll fa tertúlia de cafè amb el Francesc Vilaprinyó i l'Àngel Ruíz ens parla del fitxatge de Telecinco: Pilar Rubio (presentadora de Sé lo que Hicisteis, a la Sexta) Comenta l'entrevista de Manolo Lama i Manolo Carreño a Florentino Pérez i ens apropa la dada que el 46% dels espectadors d'Estats Units que miren sèries i pel·lícules gravades, també miren la publicitat enlloc de fer-la avançar ràpidament. Finalment, la Montse Candàlgia ens proposa la conferència de l'AUGA avui sobre les coses que passen a la gent gran i que no s'atreveixen a preguntar, també l'exposició Orgànic al vestíbul de l'Ateneu i l'espectacle de demà a la biblioteca: "Xango i el violinista del temps".
>>per descarregar-te el primer cafè (09.00-10.00h) fes clic aquí:cafe249(2).mp3 
banda sonora del cafè 16/11/2009:
"Deixa'm oblidar-te" (Sergio Dalma)