Jove Cambra, un bon calçat, podem arbres i innovem amb el Pep Valls

__de vuit a nou...
el Lleonard del Río, qui serà nou president de Jove Cambra Igualada, ens explica els projectes que farà l'entitat durant l'any vinent. Avui...
··> patim,patam,patum (aprova):el jugador del Barça Henry, per haver marcat un gol amb la mà jugant amb la selecció francesa.
··> avui ens hi farem mal (suspèn):el jugador del Barça, Ibrahimovic, que és dubte pel Barça-Inter i el Barça-Madrid.
El Jordi Cuadras comença a podar arbres al passeig Verdaguer, el Cinto, del cafè de l'Ateneu, ens recepta alguns trucs culinaris i el Ramon Prat ens explica la importància del calçat quan anem a córrer o a caminar. Pensa ja en la cursa de l'esquiador!
>>per descarregar-te el primer cafè (08.00-09.00h) fes clic aquí:cafe252(1).mp3
__de nou a deu...
parlem de les sensacions que el món modern desperta a l'igualadí Pep Valls, que aquesta tarda (19.00h) farà una conferència a la Vinícola en motiu de la segona setmana de la INnovació de l'Anoia. A més, el Jordi Cuadras s'enfila al capdamunt d'un arbre, amb una grua, per començar a podar amb una serra. Per sort, l'ajuden. Avui fem tertúlia amb el Pere Peñas i el Toni Cortés i acabem el programa anotant al post-it del programa el concert solidari d'aquest vespre (20.30h) a l'escola de música, per ajudar a l'associació Igualada Nueva Esperanza, l'espectacle de l'Imma Colomer i el Dioni Chico a la biblioteca (19.30h)  "La màgia de Calders" i els contes a les golfes de l'Aurora (21.00h) avui històries de por amb la Jordina Biosca.
>>per descarregar-te el primer cafè (09.00-10.00h) fes clic aquí:cafe252(2).mp3
banda sonora del cafè 19/11/09: