les negociacions a SiB, taxi 2.0 els secrets de Joan Gamper i aprendre a jugar

__de vuit a nou...
el president del comitè d'empresa de Subministraments Industrials Bisbal, Manolo Lozano, es mostra escèptic a un futur acord amb l'empresa. Avui...
··> hola què tal senyora Maria? -bé anar fent. I vostè senyora Eulàlia? Mira, no tant perquè al meu marit li fa mal la ronyonada(aprova):el descobriment d'una proteïna existent a l'orella que permet curar la sordesa. A través d'un peix zebra, que també la té, es podrà estudiar.
··> puf(suspèn):l'actor Nicolas Cage, a qui estan embargant pels seus problemes amb hisenda.
A l'espai empresa parlem amb el Pep Pujadó, de l'empresa REIMPULSA i el taxista 2.0 Ricard Tomàs. Un taxi igualadí que té de tot. El Jordi Quintana ens apropa les curiositat de Häns Gamper, el fundador del Barça.
>>per descarregar-te el primer cafè (08.00-09.00h) fes clic aquí:cafe251(1).mp3
__de nou a deu...
parlem de joguines amb la responsable de la ludoteca Sant Miquel d'Igualada, Gemma Solà. Aquest dissabte es celebra una festa d'aniversari en motiu dels 25 anys de la ludoteca al parc de l'Espai Cívic Centre. L'Eva Sellés ens explica com s'ha de preparar la magrana i l'Àngels Chacón i el Josep Casanovas la fan petar a la taula de tertúlia. Al final del programa, la Montse Candàliga ens recomana les fotografies de Raül Esteve, que es podran veure avui per últim dia a la biblioteca, l'ara t'ho explico que es farà avui (15.30h) a la Ginesta abordant la tossuderia i l'espectacle que farà demà (19.30h) l'Imma Colomer amb el Dioni Chico a la biblioteca, amb contes de Pere Calders.
>>per descarregar-te el primer cafè (09.00-10.00h) fes clic aquí:cafe251(2).mp3
banda sonora del cafè 18/11/09: