la nostra cara més artística, l'escola "igualada", els millors programes de la tele

__de vuit a nou...
l'artista igualadí David Martín, del col·lectiu artístic el Dit, ens explica com podem participar en la seva estació de tren. Hem d'enviar una foto de carnet a l'adreça col.lectiueldit@gmail.com. Avui...
··> quan arribis a casa descongela el peix, avui farem llobarro per sopar (aprova): un curiós descobriment. S'ha trobat una dofina ESQUERRANA a Mèxic.
··> (suspèn): l'intent d'assassinat d'un ex-futbolista, Fernándo Cáceres. Li van disparar un tret a l'ull.

La Georgina Balcells ens explica com va anar el concert de la coral de Sant Marc de Lió fent de periodista per un dia, omplim el dipòsit del cotxe amb la Míriam Porras i el Jordi Quintana ens deixa en fora de joc amb un grup de noies afganeses que s'han posat a jugar a boxa.
>>per descarregar-te el primer cafè (08.00-09.00h) fes clic aquí:cafe239(1).mp3

__de nou a deu...
l'Anna, de la parada de fruits secs de la Masuca, ens explica què són les castanyes pilongues, a més, el president de la Unió de Botiguers i Comerciants d'Igualada, Jordi Martínez, ens parla de l'escola Igualada i el Francesc Vilaprinyó i l'Eva Ripoll la fan petar a la taula de tertúlia. El Francesc ens fa un repàs de la vida de Juli Cesar. L'Àngel Ruíz ens explica el curiós cas de Padre de Família i Microsoft, apuntem a l'agenda el 20 de gener: comença la sisena temporada de Lost, ens prepara per l'encontre de Risto Mejide i Belén Esteban avui a G-20 i dóna els noms dels tres millors espais de televisió segons el grup Joly: Cuentame, Informe semanal i El hombre i la tierra.

>>per descarregar-te el primer cafè (09.00-10.00h) fes clic aquí:cafe239(2).mp3
banda sonora del dia: