defensa personal, blocs de la comarca,revista de somni i la història dels carrers

__de vuit a nou...
el professor d'arts marcials, Tubten Norzin, ens explica com és la defensa personal femenina. Es faran uns cursos al gimnàs Keep Fit d'Igualada. Avui...
··> Quan són? 97 pessetes. Tingui, li dono vint duros. I tres que fan les cent. Moltes gràcies, si és servida (aprova): José Luís López Vázquez i la seva trajectòria cinematogràfica.
··> si a la ventana llega una paloma, fot-li un cop d'escombra i veuràs com vola(suspèn):els documents amb informacions sobre transplantaments que s'han trobat a prop del clínic amb dades confidencials.
La Sara Martín ens connecta al portal theplateishot i entrem a l'adreça Anoia en directe. El Magí Puig ens explica la història del carrer del Roser i l'Anísia Tardà ja pensa en convertir l'hort d'el primer cafè en un hort d'agriculura ecològica. Intentarà que un cavall treballi la terra amb una arada, com mana el sistema tradicional.
>>per descarregar-te el primer cafè (08.00-09.00h) fes clic aquí:cafe240(1).mp3
__de nou a deu...
la directora de la revista In-Somnia, Carmina Sala, ens presenta aquesta revista trimestral gratuïta que ha arribat a Igualada i Manresa. El primer número va al voltant del número 1. L'Antonio Molina ens parla des de la seva parada del mercat de la masuca i la Josefa Moron i el Ferran X.Fernández la fan petar a la taula de tertúlia. Al post-it del programa, avui hi anotem la conferència "reptes a la insernció laboral amb persones afectades per malalties psíquiques", a les 19.00h a la Biblioteca i "No em fan cas de res del que els dic", a les 19.30h a l'espai cívic centre.
>>per descarregar-te el primer cafè (09.00-10.00h) fes clic aquí:cafe240(2).mp3
banda sonora del dia:
"Goodbye to you" (Breaking point)

1 comentari:

Anònim ha dit...

Gracies per bloc intiresny