pugem el Mckinley, mentoring de Jove Cambra, conserves amb bon gust i mals d'esquena

__de vuit a nou...
l'Abel Ruíz, de Jove Cambra, ens explica com anirà el mentoring, una experiència que posarà empresaris i directius consolidats a la comarca amb joves emprenadors que ara comencen, per tal que els puguin assessorar. Avui...
··>patim patapum, pum purrubum pum pum(suspèn):la caverna mediàtica espanyola que carrega contra el president del Barça, Joan Laporta. 
··>un carro de la compra per anar a comprar el super(aprova):un referèndum que es farà a Denver (Colorado) al voltant de la creació d'una comissió encarregada d'elaborar un protocol per l'arribada d'extreterrestres.
El Jordi Cuadras ens parla des del parc de Vallbona, el Cinto ens ensenya a fer conserves (però no per aguantar més els aliments, sinó per tenir més possibilitats culinàries) i el Ramon Prat dóna diferents trucs perquè no ens faci mal l'esquena a la feina!
>>per descarregar-te el primer cafè (08.00-09.00h) fes clic aquí:cafe262(1).mp3 
__de nou a deu...
l'Oscar Márquez, la Salvi Benítez i la Marina Guillem, de l'EGAN, ens expliquen com preparen l'expedició del proper juny al Mckinley (Alaska). Al Jordi Cuadras se li acaba la bateria tot parlant des de l'ascensor que hi ha al barri de Fàtima i fem tertúlia amb el Pere Peñas i el Toni Cortès, i la Montse Candàliga ens apropa l'actualitat cultural del dia!
>>per descarregar-te el primer cafè (09.00-10.00h) fes clic aquí:cafe262(2).mp3 
banda sonora del cafè 03/12/09:
"Dicen que dicen" (La oreja de Van gogh)
"I want to break free" (Queen)

2 comentaris:

Anònim ha dit...

Fantàstic l'Estanislau Verdet! Tants estils en un sol disc i un directe molt treballat i original el converteixen en un artista totalment diferent a la resta!

El primer cafè ha dit...

Totalment d'acord