prendre bé els medicaments, neurorehabilitació infantil i la il·lusió perduda dels nens

__de vuit a nou...
la coordinadora del projecte de neurorehabilitació que es fa a la fundació St.Josep, Dolors Galarza, ens explica en què consisteix. Avui...
··> un borinot que parla m'ha demanat deu euros. Maria, porta el flit, el tinc guardat a sota la pica. I afanya't(aprova):Leo Messi, guardonat amb la pilota d'or per la revista france futbol.
··> que tenen moniatos?TIngui, tingui; zing zing 420 maria emboliqui(suspèn):el grup de futbolistes acusats d'aprofitar-se de diferents subhastes.
El Pere Santos, president del gremi d'hosteleria i turisme de la comarca, entra a l'espai empresa explicant els nous projectes que té el gremi. A més, el Jordi Quintana ens apropa els curiosos sistemes de competició de les lligues esportives nordamericanes. En beisbol es juga un partit cada dia!
>>per descarregar-te el primer cafè (08.00-09.00h) fes clic aquí:cafe261(2).mp3 

__de nou a deu...

la farmacèutica Anna Miserachs, una de les impulsores de la xerrada que es farà aquesta tarda sobre el bon ús dels medicaments, ens explica de quina manera cal conservar-los i gestionar-los. L'Assumpta Sagristà, la Síndica Municipal de Greuges, ens apropa les seves inquietuds al voltant del món dels infants, i el Josep Casanovas i l'Àngels Chacón s'asseuen a la taula de tertúlia, avui abordant entre d'altres temes el futur del moneder. 
>>per descarregar-te el primer cafè (09.00-10.00h) fes clic aquí:
banda sonora del cafè 02/12/09: