25 de gener: instal·lacions de TDT, igualam, waterpolo i el món de la tele

__de vuit a nou...
el Gregori Santolaria, d'instal·lacions Blaya, ens explica com han anat de feina els instal·ladors amb el pas cap a la TDT. El Jordi Quintana explica la història del club natació atlètic barceloneta, campió de la copa del rei.

>>per descarregar-te el primer cafè (08.00-09.00h) fes clic aquí:cafe293(1).mp3

__de nou a deu...
l'Àngels Bernaus, de FAGEPI, ens explica com serà la nova edició de l'Igualada punt de moda, s'obre el portal IGUALAM. Aprenem a fer salsa de calçots i coneixem les baies de goji. Fem tertúlia amb l'Eva Ripoll i el Francesc Vilaprinyó i l'Àngel Ruíz ens parla dels 21 días a la indústria del porno (avui a Cuatro) i l'adéu a 40 latino.

>>per descarregar-te el primer cafè (09.00-10.00h) fes clic aquí:cafe293(2).mp3

banda sonora del cafè:
"Back to you"(Bryan Adams)
"Sentirem la vida"(Lexus)
"Rain" (Mika)


MusicPlaylistRingtones
Create a playlist at MixPod.com



2 comentaris:

Miriam (novament, la seguidora) ha dit...

Perdoneu, el comentari havia d'anar en aquest post i deia: Les tertúlies del dilluns necessiten de gent que estigui activa, que parli del que sap i no aquestes.. ho sento, Jordi, però no suporto la veu d'aquesta noia i les poques ganes de parlar de l'altre

Ràdio Igualada ha dit...

Hola Míriam,

als dilluns tenim un doctor en història i una periodista amatent a les diferents informacions que es donen de les notícies. De totes maneres, entenem el que comentes i mirarem d'incorporar noves maneres de fer.

T'agraïm la participació al programa i t'animem a continuar-ho fent!