de l'altra banda de l'Atlàntic, pregó de carnaval, teatre Nu i nominacions als Goya amb accent igualadí

__de vuit a nou...
l'Ada Jover ens explica com ha de ser un bon pregó de carnaval. Fins al 30 de gener se'n poden entregar a les oficines de cultura. Avui...
··> 1 (aprova): un ex-soldat de Guantánamo que s'ha fet amic de dos antics presos pel facebook.
··> si l'altre era un 1 aquest és un 2 (suspèn):un lladre de Lleida que es va escapar dels seus perseguidors però que va xocar contra una columna després de perdre les ulleres.
Comencem una secció nova, de l'altra banda de l'Atlàntic. El Xavier Ribera cada divendres ens farà una crònica des d'una de les capials més grans del món.
>>per descarregar-te el primer cafè (08.00-09.00h) fes clic aquí:cafe287(1).mp3
__de nou a deu...
parlem amb el Jordi Castelltort, el productor executiu d'Acció, la productora que ha fet Cher Amí. És als Goya en la categoria de pel·lícula de millor animació. També ens visiten la Núria Crosas, el Víctor Borràs i la Maria Hervàs, de teatre Nu, que demà celebra l'espectacle 1000 a Tous (18.00h).
>>per descarregar-te el primer cafè (09.00-10.00h) fes clic aquí:cafe287(2).mp3 
banda sonora del cafè 15/01/2010 

1 comentari:

Anònim ha dit...

Jordi, m'ha agradat sentir-te. Molta sort tan als Gaudí com als Goya. El 10+2 es molt bó i el CHER AMÍ no l'hem pogut veure a Igualada pero segur que està molt bé i en la vostre línea. Gràcies per donar bon material per la nostre canalla!
Roser