els tres tombs, parcs eòlics, lo que diga la rubia i Carlos Sáinz

__de vuit a nou...
el president de l'Antic Gremi de Traginers d'Igualada ens parla dels primers actes de la festa dels tres tombs d'aquest cap de setmana. Avui...
··> que cadascú llenci la pedra que tingui més a la vora, si no la troba que se'n vagi a buscar un museu(aprova): l'uruguaià Fede Álvarez i el seu curtmetratge Ataque de pánico.
··> mira quién baila(suspèn):la TÍA, l'FBI, que ha aprofitat les faccions de Gaspar Llamazares per fer un retrat robot d'Osama Bin Laden.
Saludem a la Míriam Porras, de Petromiralles, que ens apunta el preu dels combustibles i ens explica com comença el dia. El Jordi Quintana destaca el pilot Carlos Sáinz, que ha guanyat el ralli Dakar.
>>per descarregar-te el primer cafè (08.00-09.00h) fes clic aquí:cafe288(1).mp3 
__de nou a deu...
parlem dels parcs eòlics amb l'alcalde de Pujalt, l'Antoni de Solà, dies després que entrés en funcionament el parc d'aquest punt de la comarca. Té 22 aerogeneradors. L'Eva Ripoll i el Francesc Vilaprinyó la fan petar a la taula de tertúlia i l'Àngel Ruíz ens parla dels globus d'or, amb Michael C.Hall com a millor actor de sèrie dramàtica (Dexter). Ha trascendit que l'actor té càncer. Luján Argüelles s'encarregarà de les tardes de Cuatro (Lo que diga la rubia) i Intereconimia prepara el seu segon canal, ara sí, exclusivament econòmic.>>per descarregar-te el primer cafè (09.00-10.00h) fes clic aquí:cafe288(2).mp3
banda sonora del cafè 18/01/2010