pugem al carro dels tres tombs, arrebossats fàcils i amb bon gust

__de vuit a nou...
coneixem els nous cubells de recollida orgànica que es reparteixen als equipaments cívics (centre primer i Fàtima després). No fan pudor ni suc. Avui...
··> catacrack(aprova):Pep Guardiola.
··> he arrencat les vuit potes d'una aranya, l'he cridat i no ha vingut; conclusió: quan arrenques les potes a una aranya es tornen sordes (suspèn):l'autor d'un vídeo en què s'ensenya com s'esborra el cabell. Va fer servir Gaspar Llamazares.
El Jordi Cuadras acompanya al Xavier i al Ramon, dels serveis de neteja municipals, el Cinto ens proposa dos arrebossats fàcils i alternatius i el Ramon Prat mig obliga al Jordi Còdol i al Jordi Quintana a córrer una marató.
>>per descarregar-te el primer cafè (08.00-09.00h) fes clic aquí:cafe291(2).mp3
__de nou a deu...
pugem al carro dels tres tombs amb el president de l'Antic Gremi de Traginers d'Igualada, Magí Molas, que ens parla dels 300 cavalls que hi haurà diumenge a la ciutat. El Jordi VilaPeñas i el Toni Cortès. repassa el peix més bé de preu i ens tranquil·litza explicant que un lluç no ens mossegarà mai i fem tertúlia amb el Pere
>>per descarregar-te el primer cafè (09.00-10.00h) fes clic aquí:cafe291(2).mp3
banda sonora del cafè 21/01/10:

2 comentaris:

Anònim ha dit...

"ve" de preu???

El primer cafè ha dit...

Ups! Disculpa! Ja està arreglat!

Gràcies per fixar-t'hi! Però te n'havies deixat una de pitjor:

"pujem"

Arreglat. Us animo a descobrir més secrets amagats del bloc! Perquè queda clar que tot això és una broma perquè tothom pugui buscar errades, faltes d'ortografia i coses per l'estil... no?

Una abraçada a tothom!