setmanes de 10 dies, escoles d'altres mons, inserció laboral i perruqueries amb molta música

__de vuit a nou...
el perruquer Antoni Guix ens dóna la seva opinió sobre la voluntat de l'SGAE de cobrar un cànon als establiments que connecten amb la ràdio o tenen un fil musical. Avui...
··> 250.000 cucs de seda han estat treballant tota la nit per fer-me un mantell de manila, aniré de "berbena" a la paloma(aprova): el recuperat donut, a granel.
··> la propera vegada que m'aixafis un acudit meu m'enfadaré (suspèn):un grup de joves de ciutat vella que protagonitzen moltes baralles al barri.
Parlem amb la Judit Alemany i el Bernat Castells, de SILECOM Anoia, una oficina d'integració laboral, gratuïta, per a persones amb discapacitats. Després el Jordi Quintana ens explica curiositats del calendari, de les setmanes (per què els dies es diuen així? diferències entre països i setmanes de 10 dies).
>>per descarregar-te el primer cafè (08.00-09.00h) fes clic aquí:cafe290(2).mp3 
__de nou a deu...
el periodista i escriptor Carlos Ernesto Garcia, comissari de l'exposició "Escoles d'altres mons" ens explica aquest projecte del fotoperiodista Kim Manresa. L'Eva Sellés ens explica com té la parada al mercat i fem tertúlia amb l'Àngels Chacón i el Josep Casanovas.
>>per descarregar-te el primer cafè (09.00-10.00h) fes clic aquí:cafe290(1).mp3 
banda sonora del cafè 20/01/2010:
"Bon dia" (Els Pets)
"Papparazzi" (Lady Gaga)


MusicPlaylistRingtones
Create a playlist at MixPod.com