21/05/2009 - Fem Tai Chi Taonista

Avui fem el primer cafè amb un dels màxims responsables del Tai Chi Taonista a l'Estat espanyol, Jesús Vicenç. Ens apropa aquesta disciplina i explica com anirà la jornada d'aquest dissabte a la plaça de Cal Font. El club de Tai Chi Taonista d'Igualada farà una jornada de portes obertes aquest diumenge a Igualada i a partir de les dotze farà una exhibició a la plaça de Cal Font.
···············
D'altra banda, el Miquel Bernadí ens explica des de la sala de borsa com funciona una recollida de beneficis, i el Ramon Prat ens fa saber la importància que té compensar els exercicis que fem en la nostra vida diària. Si treballem molt la zona pectoral, com acostuma a passar, hem de reforçar la part de l'esquena. Com? Fent exercicis en què es faci l'acció de tibar. Tibant. Empenyent es treballa el pit.
···
El Toni Cortés i l'Anna Marsal la fan petar al quiosc 103.2 de les eleccions europees, la política de l'aigua i la fusió de caixes i bancs. El Toni el tindrem de vacances una setmana, però hem quedat que connectaríem amb ell com a enviat especial de Ràdio Igualada a la final de la Champions de Roma.
··········
El Jordi Cuadras ens dóna a conèixer el punt 17 del manual del bon Igualadí: "quan es facin projectes com les escales mecàniques, l'aparcament de la plaça de la Creu, el globus d'Igualada o l'Hotel Ciutat d'Igualada diràs que no funcionaran i que hauran de tancar al cap de quatre dies". I finalment, la Montse Candàliga anota al post-it del programa un circuit cultural pel dijous: Comença a les vuit del vespre a l'Aqualata, amb la presentació del llibre "Al vostre gust ". Al cap de tres quarts d'hora podem passar per la sala a sentir les converses amb la Mònica Terribas, i a les nou, al Teatre de l'Aurora a sentir els contes a les golfes. Finalment, al Hot Blues del barri del Poble Sec hi haurà l'actuació dels "Deboits", amb la presentació del llibre "No t'adormis a la feina".

* Cançó del dia: "Quan et miro als ulls" (Dept)


MusicPlaylist
MySpace Playlist at MixPod.com


--> per descarregar-te el programa al teu ordinador, fes clic aquí:162.mp3