22/05/2009 - festa amb la gent gran!


Avui fem el primer cafè del dia amb el Lluís Mas i el Tomàs Berzosa, de l'Associació de gent gran d'Igualada. La festa de la primavera comença avui, i hi haurà actes fins el diumenge vinent. També parlem amb la fins ara jugadora de l'espanyol, la Marta Cubí, que ha estat apartada del club.
·············
A més a més, el Jordi Marcé i el Jordi Quintana la fan petar al quiosc 103.2. Espanyol, Madrid i Barça i música en viu a Igualada. Llegim llibreria ens presenta "La pedra de la paciència", d'Atiq Rahimi.A més a més, totes les estrenes cinematogràfiques amb el David Canto.
····
I als últims minuts, la Montse Candàliga anota al post-it del programa el combat cultural dels països catalans: Núria Cadenes ens en portarà dos: Vine al Sud. Guia lúdica del País Valencià (Columna Edicions) i el recull de contes AZ (Edicions 3 i 4); Francesc Ricart, un: Escrits contra l'erm. Aspiracions des de la Franja. Serà a les 8 del vespre, al bar l'Envelat.
Un acte organitzat per paranoiaaccions. A més a més, teatre: "Sketchofrènia" a l'Aurora. A més a més hi ha serenates dissabte a les vuit, serà a l'escola Pia amb el concert de la Coral Mixta d'Igualada, i un seguit de xerrades i conferències.

* Cançó del dia: "Pocker face" (Lady gaga)


MusicPlaylist
MySpace Playlist at MixPod.com


--> per descarregar-te el programa al teu ordinador, fes clic aquí:

cafe163.mp3