25/05/2009 - revisem valors cadastrals


Avui fem el primer cafè del dia amb el regidor d'hisenda de l'Ajuntament d'Igualada, Jordi Riba, que ens explica amb detall de quina manera s'actualitzen els valors cadastrals! A Igualada li toca aquest any.
A més a més parlem amb el Toni Pallarols, que ens parla des de Florència! Ha marxat en moto cap a Roma per seguir la final de la Copa d'Europa entre el Barça i el Manchester United.
···············
El Jordi Quintana destaca el futbolista Diego Forlan com a màxim aspirant al "pichichi". Explica la història d'aquest títol recordant un futbolista de l'Athletic Club de Bilbao que rebia aquest sobrenom. D'altra banda, l'Àngel Ruíz ens dóna una nova entrada del diccionari televisiu: access prime-time. És la franja horària de televisió prèvia a la de màxima audiència. A l'Estat espanyol és a les deu del vespre. Les cadenes hi col·loquen programes familiars que atraiguin al màxim nombre de gent per tal que aquests es quedin a la franja de prime time, de màxima audiència. A Cuatro es correspondria amb El hormiguero, a Telecinco amb Escenas de Matrimonio i a TV3 amb Crackòvia, Polònia o APM.
························
Als últims minuts, la Montse Candàliga ens convida a conèixer la nostra posició al cosmos de la mà de la conferència de l'AUGA (a les 18:00h a l'Ateneu), a més de repassar l'actualitat de les festes de la primavera de l'associació de gent gran d'Igualada.

* Cançó del dia: "Tripping" (Robbie Williams)


MusicPlaylist
MySpace Playlist at MixPod.com


--> per descarregar-te el programa al teu ordinador fes clic aquí:
cafe164.mp3