03/06/2009 - agafem la càmera: microcurts

Avui fem el primer cafè del dia amb una de les coordinadores del Microcurt, festival de vídeo d'Igualada, l'Anna Cervera. Fins divendres vinent es poden presentar curtmetratges, també a la categoria curts de l'Anoia, on s'hi poden presentar tots els treballs de la comarca.
···········
L'Eva Sellés omple la cistella del programa amb productes nous, prunes i figues (a més del préssec groc, albercocs, cireres, pomes...). També ens visita la Síndica Municipal de Greuges, l'Assumpta Sagristà, que reclama una major conscienciació de la ciutadania: tenir clars els nostres drets, però també els nostres deures. Sagristà es mostra també optimista amb les respostes de l'empresa municipal SIMA davant de consultes i al·legacions.
·····
El Josep Casanovas, de la UBIC, i l'Ànegls Chacón, de la UEA, la fan petar al quiosc 103.2. Comencen destacant la rellevància de les victòries culés en l'àmbit social i econòmic, i acaben debatent què és més òptim: una concentració empresarial o una diversificació. Finalment, la Montse Candàliga ens presenta la pantalla oberta de l'Ateneu.
--> per descarregar-te el programa al teu ordinador, fes clic aquí:
cafe171.mp3


MusicPlaylist
MySpace Music Playlist at MixPod.com


* Cançó del dia: el tema d'obertura de la sèrie Friends "I'll be there for you" (The Rembrandts)