les intríngulis de l'Anòlia!

Avui fem el primer cafè del dia amb la regidora de joventut de l’Ajuntament d’Igualada, Sílvia Torreblanca, quan l’Anòlia arrenca i portarà dues setmanes de música a la ciutat.
···············
A més a més, l’Eva Sellés ens fa resoldre un dubte: l’ensaladilla russa no es diu així! És Ensalada russa. I malgrat el dia gris, ens proposa productes estiuencs: espàrrecs, cirera, albercoc, paraguayo, préssec, pera ercolina i com a novetat... la pruna clàudia!
·······

El Jordi Cuadras parla amb dues conductores del pàrquing de la plaça de Cal Font. Estan aparcant el cotxe i el Jordi comenta la jugada repassant tarifes i serveis. D'altra banda, el Josep Casanovas, de la UBIC, la fa petar amb l'Àngels Chacón, de la Unió Empresarial, sobre l'expremuda de la figura de Michael Jackson el dia del seu comiat, les curioses voluntats del Papa Benet XVI per tenir un món més just i el preu de la vida a Barcelona (entre les 50 ciutats més cares del món).
··················
Als últims minuts, la Montse Candàlgia ens parla dels concerts de l'Anòlia, els poemes amb gust d’aroma de tè (19.00 h a l’Espai Cívic Centre) i la presentació de l'exposició "Pintures" de Miguel Angel Hervas Leyva (19.30 h a la sala municipal d'exposicions).

* Cançó del dia: "Sa vida passa" (Antonia Font)

>> per descarregar-te el programa al teu ordinador, fes clic aquí:cafe194.mp3



MusicPlaylist
Music Playlist at MixPod.com

2 comentaris:

Unknown ha dit...

Soc l'Eva Sellés dons e llegit la pag
de avui i e trovat una petita errada,era pera ercolina o ercolini,es una pera Italiana.
Recors, ens agrada la vostra feina.

El primer cafè ha dit...

Hola Eva,

ara mateix ho arreglem, moltes gràcies per haver-nos ajudat!

Una abraçada,