Aksacovo, els calçots d'el primer cafè i el perquè del rei Neptú a la ciutat!

__de vuit a nou...
la regidora de salut i acció social de l'Ajuntament d'Igualada, Pilar Salat, explica com aniran els actes de la setmana gran que es faran a partir d'avui. I avui...
··> mama, no m'has portat l'entremà (suspèn): el fet de poder anar a buscar la píndola postcoital sense cap tipus de control ni regulació.
··> la nevera ja em funciona (aprovat): el tricicle, que celebra trenta anys.

La Sara Martín ens parla del bloc de l'artista igualadí, David Martín: pinzellades de realitart. El Magí Puig explica per què hi ha l'estàtua del Rei Neptú i l'Anícia Tardà ens explica que a l'hort radiofònic ja surten els calçots i avui plantarà faves i escaroles.
>>per descarregar-te el programa (08.00-09.00h) fes clic aquí:
cafe216(1).mp3
__de nou a deu...
l'empresari igualadí Joan Corcelles ens explica com es va gestar l'agermanament entre Igualada i Aksacovo. L'Antonio Molina ens parla de la carn des de la seva parada del mercat de la masuca i la Carlota Martí i la Josefa Moron la fan petar sobre l'estat del benestar i els informes del govern. Rebem la trucada d'un oient, el Ricard. Al post-it, la Montse Candàliga ens recomana entre d'altres coses la pantalla oberta de l'Ateneu, amb el director Abbas Kierostami.
>>per descarregar-te el programa (09.00-10.00h) fes clic aquí: cafe216(2).mp3

banda sonora d'avui: