zoom, Joan Trillo i la internacionalització, Johann Cruyff i Infinit

__de vuit a nou...
el director del Zoom, Jordi Comellas, ens avança un petit tràiler de les pel·lícules que formaran part de la secció oficial del setè festival de telefilms europeus.
Avui...

··> el vent fa ballar els xipresos però no l'in cauen les fulles (aprova): el CONI (Comitè Olímpic Italià) per haver retirat .
··> compte quan pugis a la bastida, que els taulons belluguen (suspès): el comitè de competició, de la Federació espanyola de futbol, per no haver castigat al jugador del Malaga, Wellington.


L'assessor en consultoria internacional, especialitzat en països àrabs, Joan Trillo, entra a l'espai empresa parlant de la importància d'internacionalitzar les empreses d'aquí. Dimarts vinent serà a les 18.00h a la seu de la UEA fent una conferència. A més, el Jordi Quintana, ens destapa la cara amagada de Johann Cruyff!
>>per descarregar-te el programa (08.00-09.00h) fes clic aquí: cafe217(1).mp3
__de nou a deu...
la directora d'infinit, complex esportiu municipal del Puigcornet, Mireia Subirana, ens explica com és aquest nou centre d'esports. Dissabte hi ha portes obertes, de 10 a 14h i tothom el pot anar a veure. El Josep M. Vergés i el Josep Casanovas la fan petar a la taula de tertúlia, i al post-it, la Montse Candàliga ens recomana "¿Dónde está la casa de mi amigo?", d'Abas Kiarostami (pantalla oberta, demà a les vuit a l'Ateneu). Avui acaba el termini per entregar els treballs al premi ciutat d'Igualada (fins les dues a les oficines del C/Sta.Maria).Avui s'inaugura l'exposició: "la pintura com a hoby" a les 19.30h a la sala municipal d'exposicions.

>>per descarregar-te el programa (09.00-10.00h) fes clic aquí:cafe217(2).mp3
banda sonora: