transport sostenibles, el ramadà i la competència de la tele

__de vuit a nou...
la regidora de medi ambient de l'Ajuntament d'Igualada, Conxa Castells, ens transporta per la setmana de la mobilitat sostenible. A més, el Jordi Quintana aprova amb bona nota, i li diu he deixat l'enciam a la galleda, Scott Brussaw, que ha dissenyat la col·locació de panells solars a l'asfalt de les carreteres per aprofitar l'escalfor del sol. El suspès, quan entro a casa he de buscar l'interruptor a les palpentes, és per Diego Armando Maradona, que ha anat a Itàlia i li han embargat les arrecades pels problemes amb hisenda que arrossega des de la seva estada al Nàpols.
··El Josep Castuera fa de periodista per un dia i ens explica el musical "Hoy no me puedo levantar", la Salvadora Zapata ens parla des de la seva bacallaneria fent el desdejuni i el Jordi Quintana destaca el Pau Gasol, com a MVP de la Lliga Europea de Bàsquet.


>>per descarregar-te la primera hora de "El primer cafè" (08-09h) fes clic aquí: 210(1).mp3


__de nou a deu...
el Jamal ens explica com ha anat aquest any el ramadà, que s'ha acabat aquest cap de setmana amb una gran festa. l'Eva Ripoll i el Francesc Vilaptinyó la fan petar a la taula de tertúlia,i l'Àngel Ruíz ens fa escoltar la tele parlant de les contraprogramacions entre Antena 3 i Telecinco amb "El curso del 63", "Física o química" i una TV movie de "Paquirri". A més a més ens apropa el rànquing de les sèries més descarregades des d'internet: Heroïs, Lost, 24, Prison Break, House i Frinch.

Al post-it, la Montse Candàliga ens recomana la conferència de l'AUGA, avui sobre històries de Piera, i recorda que a partir d'avui i fins dimecres es poden fer les inscripcions per participar a la setmana de la gent gran. Cal fer-ho als equipaments cívics municipals.


banda sonora d'avui:
"Digue'm que m'estimes" (Els Pets)
"When love takes over" (David Guetta & Kelly Rowland)


>>per descarregar-te la segona hora de "El primer cafè" (09-10h) fes clic aquí:
cafe210(2).mp3


MusicPlaylistRingtones
Create a MySpace Music Playlist at MixPod.com