el pla local de drogues, el correllengua i el català

__de vuit a nou...
El director de l’Agència Medi i Salut, Jordi Baroja, ens explica el pla local de drogodependència. I el Jordi Quintana felicita a contracor, i li diu aprovat-suspès, a la selecció espanyola de bàsquet, que s’ha classificat per les semifinals de l’Eurocopa. I critica, suspès-aprovat, a la família que va agradir a un cap d’estudis d’una escola de Vallecas. Llegim llibreria ens recomana el i el David Canto ens porta al cinema!
Avui ens prenem una píndola de salut i benestar amb el doctor Marc Riera, un dels pediatres més coneguts de la ciutat. Ens parla d'esquenes excessivament carregades amb llibres, els perills que hi ha darrere les hores i hores davant la pantalla dels ordinadors, i ironitza sobre l'estat d'histèria col·lectiva que hi ha arran de la grip A.

>>per descarregar-te la primera hora de "El primer cafè" (08-09h) fes clic aquí: cafe209(1).mp3


__de nou a deu...
l'Eulàlia Solé, una de les impulsores del Correllengua a la ciutat, ens aporta el sentit de la flama que arribarà demà a Igualada. D'altra banda, el Pep Elias i el Daniel Vilarrubias la fan petar a la taula de tertúlia sobre l'estat del català: el parlem bé? ens ajuda la televisió? com s'adapta el català a internet? Finalment,la Montse Candàliga ens anota al post-it del programa tota l'actualitat cultural!



banda sonora d'avui:
"Sin frenos" (La quinta estación)


>> per descarregar-te la segona hora de "El primer cafè" (09-10h) fes clic aquí:cafe209(2).mp3


MusicPlaylistRingtones
Create a MySpace Music Playlist at MixPod.com