ens posem la motxilla!


__de vuit a nou...
la regidora d'educació de l'Ajuntament d'Igualada, Montserrat Mateu, explica que s'ha enllestit ja la nova llar d'infants, l'Espígol.
El Jordi Quintana aprova amb bona nota, i li dóna una pesseta, a Flavio Briatore pel simple fet d'esperar un fill (d'una model de 29 anys). Dóna tres euros a Carlos Mejía Dávila, flamant fitxatge de la directiva del Madrid.
··A l'espai empresa parlem amb el Ferran Bosque, l'emprenedor impulsor de Pool Bike i que ara prepara un nou dispositiu, l'orbital.
··· el Jordi Quintana ens parla d'astrometria. I ens explica quina és la distància que hi ha entre els planetes i els astres. En aquesta secció ens parla d'aspectes absolutament contrastats; però almenys si no són veritat, estan ben trobats!
>>per descarregar-te la primera hora de "El primer cafè" (08-09h) fes clic aquí:
cafe204(1).mp3
__de nou a deu...
Avui fem el primer cafè del dia amb la Carla, la Núria, la Maria, l'Alba, la Gabriela i la Thais, sis noies que estan a punt de començar l'escola: ens expliquen com ha anat l'estiu, si tenen ganes d'anar a l'escola i què volen ser de grans!
L'Àngels Chacón, de la UEA, i el Jovan Trisic, de la UBIC, la fan petar a la taula de tertúlia de la política econòmica de l'executiu de Zapatero i del referèndum que pot fer-se a Arenys de Munt sobre la independència de Catalunya.
Al post-it, la Montse Candàliga ens passeja per totes les exposicions que estan previstes fins a finals de setembre a la ciutat.
>> per descarregar-te la segona hora de "El primer cafè" (09-10h) fes clic aquí:
cafe204(2).mp3


MusicPlaylistRingtones
Create a MySpace Music Playlist at MixPod.com