urgències de nit, MPS, connexions amb una parella d'avis i ceba que no fa plorar

__de vuit a nou...
la directora del sector de l'Anoia del Servei Català de la Salut, Remei Juncalleda. A partir d'avui les urgències nocturnes no es rebran al CAP d'Igualada sinó a l'edifici de l'Hospital.Avui...
··> la tia Angeletea menja fesols (aprova): Fernando Alonso, per haver fitxat per Ferrari.
··> la M.Lluïsa m'ha regalat un clavell, me'l penjaré a la solapa (suspèn): José María Odriozola, vice-president del Comitè Olímpic Espanyol, per haver estat poc elegant amb la candidatura de Río de Janeiro per optar als Jocs Olímpics: "fan servir molt que seran els primers jocs a sudamèrica".

En el sí de la setmana gran, el Jordi Cuadras ens parla des del residencial viu-B que hi ha al carrer Joaquima Vedruna, el Cinto del cafè de l'Ateneu ens ensenya com hem de tallar ceba per no plorar, i el Ramon Prat, del gimnàs de l'Ateneu, ens explica la importància de tenir elasticitat darrere les cuixes!
>> per descarregar-te el programa (08.00-09.00h) fes clic aquí:cafe218(1).mp3


__de nou a deu...
amb el president de l'Associació MPS d'Espanya, Jordi Cruz, parlem del 5è congrés de mucopolisacaridosi. Es farà aquest dissabte a l'Hotel Amèrica d'Igualada. L'Anna Marsal i el Toni Cortés la fan petar a la taula de tertúlia, i al post-it, la Montse Candàliga ens recomana una visita per Bellprat aquest diumenge, es convertirà en la Vila del llibre.
>> per descarregar-te el programa (09.00-10.00h) fes clic aquí:cafe218(2).mp3
banda sonora