paco poch, FAGEPI, què fer davant d'un conflicte personal (parella, feina...) i la pressumpta mort de Paul Mc Cartney

__de vuit a nou...
el productor igualadí Paco Poch, coproductor de "Les derniers jours du monde", guanyadora del premi de la crítica i de la millor pel·lícula al Festival Internacional de Sitges, ens explica que la podrem veure el desembre. Avui...
··>ho-ho-ho, el pare Noel al balcó(aprova): la troballa d'una aranya gegant,amb potes de 10cm, que teixeix or. L'han descobert a Sud-àfrica.
··>esmola que esmola, fes dagues daguer, fes dagues que tallin, les malles d'acer(suspèn): Valdés, Albes, Piqué, Márquez, Abidal, Xavi, Touré, Iniesta, Messi, Ibrahimovic i Pedro, per haver perdut contra el Rubin Kazan.
L'Antonio Egea, de FAGEPI, ens explica les innovacions que fa l'entitat en el món del tèxtil a l'espai empresa. El Jordi Quintana ens parla de la suposada mort de Paul Mc Cartney!
>> per descarregar-te el programa (08.00-09.00h) fes clic aquí:cafe231(1).mp3

__de nou a deu...
el professor i mediador de conflictes Santi López, ens explica quina actitud hem de tenir davant d'un problema: es un procés natural. L'Àngels Chacón i el Jordi Martínez la fan petar a la taula de tertúlia i al post-it, la Montse Candàliga ens apropa tota l'actualitat cultural de la ciutat.
>> per descarregar-te el programa (09.00-10.00h) fes clic aquí:cafe231(2).mp3
banda sonora del dia: