construint somnis impossibles, luxacions més fàcils de curar i l'opinió dels més savis

__de vuit a nou...
la regidora de Cooperació i Solidaritat de l'Ajuntament d'Igualada, Conxa Castells, ens explica com anirà l'octubre solidari, que comença aquest divendres. Avui...
··> la M.Lluïsa se no m'ha convidat a dinar, hauré de menjar un entrepà (suspèn): els repetits casos de corrupció que hi ha a l'Estat.
··> tinc un perdal a la cuina, se m'ha menjat els cigrons (aprovat): Ardi, el primer graó de la branca dels homínids. Que s'acaba de descobrir.
El David Canto ens parla des del festival de cinema fantàstic de Sitges, en una esperpèntica sessió matinal, i l'Isabel Casas ens recomana un nou llibre! A més a més, el doctor traumatòleg Joan Cornet ens serveix una píndola de salut i benestar explicant la tècnica artoscòpica en les luxacions.

>> per descarregar-te el programa (08.00-09.00h) fes clic aquí: cafe219(1).mp3
__de nou a deu...
el Quique Santano i el Xavier Dàvila ens apropen "construint somnis impossibles" el documental de Ràdio Igualada i Conca TV sobre la Fundació Vicenç Ferrer. Es projectarà avuia a dos quarts de nou a l'Espai Cívic Centre. El Sebastià Borràs, la Rosa Moncunill i l'Enric Senserrich la fan petar a la taula de tertúlia al voltant de la gent gran i la Montse Candàliga fa una marató explicant la cultura de la ciutat.
>> per descarregar-te el programa (09.00-10.00h) fes clic aquí:cafe219(2).mp3
banda sonora:
"Dancing in the moonlight" (Top Loader)


MusicPlaylistRingtones
Create a MySpace Playlist at MixPod.com