encàrrecs, joguines reciclades, la coliflor sense pudor i l'igualadina cotonera

__de vuit a nou...
la Jessica Torres, de RK2, ens explica quins encàrrecs faran en aquesta nova empresa dedicada a comprar, portar el cotxe a l'ITV, o fer qualsevol tipus d'encarrec a persones o empreses. Avui...
··> passa passa, que veuràs el piset (aprova): la Universitat d'Oregon (EUA) que estudiant les transmissions genètiques en la reproducció, ha comprovat que les espècies nascudes a partir de dos individus tenen gens més positius que els hermafrodites.
··> (suspèn): el creixement d'atacs amb violència a les llars barcelonines.
El Jordi Cuadras recorre els 8Km quadrats d'Igualada parlant des de l'igualadina cotonera, el Cinto, del cafè de l'Ateneu, ens explica de quina manera s'ha de bullir la col-i-flor perquè no faci pudor i el Ramon Prat ens convida a fer esport en família.

>>per descarregar-te el primer cafè (08.00-09.00h) fes clic aquí:cafe232(1).mp3
__de nou a deu...
el coordinador de la campanya r-cicla joguina a Igualada, Miquel Soler, ens explica com serà la campanya de reciclatge i reutilització de joguines i petits aparells elèctrics. El Toni Cortés i l'Anna Marsal la fan petar a la taula de tertúlia i la Montse Candàliga repassa tota l'actualitat cultural del dia.
>>per descarregar-te el primer cafè (09.00-10.00h) fes clic aquí:cafe232(2).mp3
banda sonora del dia: